2014. szeptember 23., kedd

Üdvözlök minden olvasónkat.!


Koppánynak 2013.11.23.-án eltávolítottuk a gyomorszondáját. 
Egy kisebb baleset után döntenünk kellett ,hogy csere vagy eltávolítás. 
Mi a kivétel mellett döntöttünk. És helyesen azóta is szépen táplálkozik szájon át. 
Az év elején voltak küzdelmeink az autónkkal február 7.-től 3 hónapon keresztül javították .
A javításhoz a Peugeot Hungária Kft is hozzájárult. Köszönjük nekik.A márciusi vihar jelentősen megrongálta a tetőnket aminek javításához a Tondach Magyaroszág Zrt ,A Székesfehérvári Tető Centrum, Deres Transport Kft , egy Úrhidai magánszemély és egy Magyaralmási Ácsmester járult hozzá. Hálásan köszönjük nekik is.  Koppány ezek mellett is vittük a fejlesztésekre : Fejér Megyei Pedagógiai szakszolgálathoz, A Pata és Mancs Egyesület kutyás terápiájára.
Esz-Kép fejlesztő centrumba,és Júliustól a Vérteslovas Táborba lovagolni. Koppány nagyon jól fejleszthető a sok szervi problémája ellenére. Elkezdett valamilyen szinten kommunikálni a környezetével pár betűs szavakból mondatokat próbál mondani. Járása sajnos nem a legjobban alakul a Tanulóbicikli futóbiciklijével könnyebben közlekedik ,mint csak a saját lábán. 
2014 szeptemberében megkezdte óvodás pályafutását a Székesfehérvári Ezredéves óvodában. 
Koppánynak több vizsgálatai folyamatban van. A mostani belgyógyászati vizsgálatnál igazolódott,
hogy a teljes veseleállás után ami 2009.03. hóban volt és majdnem belehalt veséje normál állapotra visszaállt. Sajnos a nehézkes és ritka vizelés miatt viszont veszélynek van kitéve . A hipospadiasis miatt viszont az orvosok sürgetik a műtétet ami egy műtéti sorozatból állna 2 év alatt 4 műtét. Hamarosan döntenünk kell,hogy belevágunk-e. 
És közben hosszú kutatás után eredménnyel zárult Kopi genetikai vizsgálata a. : Kaufman szindróma ( Oculocerebrofacial Syndrome ) .Magyarországon az egyetlen kisfiú ezzel a szindrómával. Sajnos az alapítvány csekély támogatottsága miatt nehezen tudjuk megoldani a további fejlesztéseit. Több céget megkerestem,hogy ha módjukban áll támogassák közhasznú alapítványunkat üzemanyag kártyával ,de sajnos nem találtam meg a megfelelő személy vagy céget. És az egészségügyben is voltak változások így Koppánynak nem jár a gyógycipő mivel a donga láb nem idegi eredetű .A gyártó információi szerint egy pár 27 es cipő 54000 Ft. 
Megpróbálom Koppány történetét heti szinten frissíteni ,de a facebook oldalán követhető folyamatosan. 
Mindenkinek hálásan köszönjük az eddigi támogatását és biztatását. 

Üdvözlettel Koppány apuka. 









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése